Sponsors

Motoveda
MotoVeda is al meer dan 50 jaar een begrip in Ede en omstreken op het gebied van (motor) scooters. Vanaf oktober 2009 is MotoVeda officieel dealer van de Piaggio MP3 en inmiddels zelfs PREMIUM én PRIME PIAGGIO dealer. Sinds 2014 zijn zij ook dealer van de Peugeot Metropolis. In hun showroom kunt u de meeste kleuren en uitvoeringen bekijken. Zij beschikken over ook verschillende demonstratievoertuigen.

Wilt u een halve dag of langer rijden dan is de MP3 ook te huur of te bespreken met een instructeur. Deze rijdt vanuit onze winkel met u mee. Maak voor een proefrit of het huren van een MP3 altijd een afspraak. U kunt bij VEDA ook terecht voor onderhoud en (motor) scooters van de bekende merken Piaggio, Gilera (Fuoco!), Peugeot, Honda, Yamaha, Kymco, Sym. MotoVeda heeft vanaf december 2016 een REV’IT en Macna store. Kijk op onze site naar de evenementen en testdagen die wij organiseren. Iedereen is van harte welkom in de showroom aan de Verlengde Parkweg 23 in Ede.

Op vertoon van het lidmaatschapspasje krijgen de leden van de MP3 club bij MotoVeda 10% korting op materiaal, helmen en kleding.

Contact: telefonisch 0318-625625, via de website www.motoveda.nl mail info@motoveda.nl of www.facebook.com/motovedaedewww.instagram.com/motovedaede
MKO Eindhoven
Motorkledingoutleteindhoven is de plek waar je meer dan 10.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar vindt.

Ben je op zoek naar een een all weather motorpak, een stoer motorpak of een race over-all? Bij MotorkledingoutletEinhoven vind je alles op het gebied van motorsport. Ook vind je er naviagatie, communicatieproducten en uiteraard helmen.

MOTORKLEDINGOUTLETEINDHOVEN
Kastelenplein 169
5653 LX Eindhoven
Tel 040 844 268 4

Euro Motor
Euro-Motor is opgericht in het jaar 2000, door eigenaar Geert van Soeren. Het is zijn passie om de klant van begin tot eind te begeleiden en te luisteren naar de wensen van de klant om deze vervolgens naar tevredenheid uit te voeren. Euro-Motor beschikt over een professionele werkplaats met gediplomeerde monteurs bij wie u terecht kunt voor reparaties en deskundige adviezen. Zij werken met de nieuwste apparatuur en zijn constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (Motor-)scooters.

In de uitgebreide showroom vindt u een ruime keus aan Piaggio MP3 modellen. Ook de bijbehorende kleding en de vele accessoires van de MP3 hebben zij op voorraad. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van de Piaggio MP3. Alle diagnose apparatuur is aanwezig om uw Piaggio van de nieuwste software te voorzien. Nieuwsgierig? Kom dan snel langs voor een proefrit! Tevens beschikken zij over ruim 75 kwaliteitsscooters, zowel nieuw als tweedehands. De scootermerken die zij o.a. voeren zijn Vespa, Piaggio, Sym, Kymco en Yamaha.

Euro-Motor
Oosterdorpsstraat 113
3871AC Hoevelaken
Tel 033-2530660
www.euro-motor.nl
Luytink
Alleen de beste merken zijn goed genoeg bij Luytink tweewielers. Je kunt je bij Luytink vergapen aan merken als Vespa, Aprillia, Sym, Piaggio, Kymco, Honda, Tomos, Yamaha en Peugeot. Stuk voor stuk mooie en betrouwbare tweewielers. Wij verkopen ze nieuw, maar ze zijn zeker ook beschikbaar voor een kleiner budget. Bekijk ons aanbod aan occasions, allemaal goed onderhouden en in uitstekende staat. Door het grote aanbod aan bekende merken is de keus bij Luytink tweewielers groot, je zult zeker de scooter of brommer die aan jouw eisen voldoet vinden. Naast brommers en scooters hebben wij ook een uitgebreid assortiment accessoires waarmee jij je tweewieler nog flitsender kan maken! Daarnaast zijn wij exclusief dealer van de nieuwste Vespa 946 en zijn wij Piaggio Premium Motorscooter Dealer.

Luytink Tweewielers
Violenstraat 39
9712 RG Groningen
050-3125080
www.luytink.nl